Sous Chef
The St. Regis Saadiyat Island Resort, Abu Dhabi
UAE, Abu Dhabi,Abu Dhabi
منذ 2 يوم
source : Drjobs.ae
  • Supervise and coordinateactivities of cooks and workers. Determine how food should bepresented, and create decorative food displays.
  • Ensure properportion, arrangement, and food garnish to be served. Monitor thequantity of food that is prepared. Inform F&B service staffof 86'
  • ed items and number of available menu specials.Prepare special meals or substitute items

    بلغ عن هذه الوظيفة
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    قدِّم طلب ترشيحك
    بريدي الالكتروني
    بالضغط على "واصل" ، أعطي موافقة neuvoo على معالجة بياناتي وإرسال تنبيهات إلي بالبريد الإلكتروني ، على النحو المفصل في سياسة خصوصية لـneuvoo . يجوز لي سحب موافقتي أو إلغاء الاشتراك في أي وقت.
    واصل
    استمارة الطلب