Demi-Chef de Partie (Garde Manger Kitchen)
Marriott International Inc
Ras Al Khaimah, UAE
منذ 3 يوم
source : Drjobs.ae

Monitor the quality and quantity of food thatis prepared.

Communicate assistance neededduring busy periods.

Inform Chef of excess fooditems for use in daily specials.

Follow allcompany and safety and security policies and procedures; reportmaintenance needs, accidents, injuries, and unsafe work conditionsto manager.

بلغ عن هذه الوظيفة
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

قدِّم طلب ترشيحك
بريدي الالكتروني
بالضغط على "واصل" ، أعطي موافقة neuvoo على معالجة بياناتي وإرسال تنبيهات إلي بالبريد الإلكتروني ، على النحو المفصل في سياسة خصوصية لـneuvoo . يجوز لي سحب موافقتي أو إلغاء الاشتراك في أي وقت.
واصل
استمارة الطلب