Head Chef
AL THOUQ AL MALAKI
Sharjah - United Arab Emirates
منذ 4 يوم
source : HireeJobsGulf

Construct menus with new or existing culinary creations ensuring the variety and quality of the servings Approve and polish dishes before they reach the customer Remedy any problems or defects Maintain records of attendance and required training Analyzing the food consumption and ordering food from suppliers to appropriate sales levels Stays updated with the current food trends and designs menus and create new recipes to foster continuous business improvement Controls wastage and records reports all wastage Builds a motivated and service orientated team of the highest caliber

بلغ عن هذه الوظيفة
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

قدِّم طلب ترشيحك
بريدي الالكتروني
بالضغط على "واصل" ، أعطي موافقة neuvoo على معالجة بياناتي وإرسال تنبيهات إلي بالبريد الإلكتروني ، على النحو المفصل في سياسة خصوصية لـneuvoo . يجوز لي سحب موافقتي أو إلغاء الاشتراك في أي وقت.
واصل
استمارة الطلب