Commis Chef
Hyatt International
Dubai, AE
منذ 6 يوم
source : Hozpitality

You will be responsible of preparing a consistent, high quality food product and ensure courteous, professional, efficient and flexible service in the culinary department.

Qualifications

Ideally, graduated with a kitchen certificate and 1 year work experience as Commis Chef or 2 years as an apprentice in a hotel or restaurant with good standards.

Basic Culinary skills / good hygiene knowledge required.

Primary Location : FR-Île-de-France-Paris

Organization : Hyatt Regency Paris Etoile

Job Level : Hourly / Entry Level Employee Full-time

Job : Culinary

Worldwide / Local Candidates : Local

قدِّم طلب ترشيحك
أضف الى المفضلات
إزالة من الإشارات المرجعية
قدِّم طلب ترشيحك
بريدي الالكتروني
بالنقر فوق "متابعة"، عطي نيوفو الموافقة على معالجة بياناتي وإرسال تنبيهات البريد الإلكتروني لي، وفقًا لسياسة الخصوصية الخاصة بنيوفو. يمكنني إلغاء اشتراكي أو سحب موافقتي في أي وقت.
واصل
استمارة الطلب