Restaurant Manager
SEAZEN HOSPITALITY MANAGEMENT & CATERING CO
Dubai, AE
منذ 34 يوم
source : Hozpitality

Description

Primary Position Objective

Maintaining the restaurant's revenue, profitability and quality goals. They will ensure efficient restaurant operation, as well as maintain high production, productivity, quality, and customer-service standards.

Key Responsibilities

  • check and report any equipment problems to Area Manager
  • Wastage control
  • food serving quality control
  • segregation of waiters in restaurant
  • preparing Branch report of Sales to be on Daily, Weekly, Monthly
  • control stock levels and ordering
  • Plan the employee roaster & transportation and discuss with the Multi Branch Manager
  • Make sure all staff have the necessary Gov documentation when operating and report any issues
  • Make sure all branch gov documentation is in place when operating and report any issues "
  • قدِّم طلب ترشيحك
    أضف الى المفضلات
    إزالة من الإشارات المرجعية
    قدِّم طلب ترشيحك
    بريدي الالكتروني
    بالنقر فوق "متابعة"، عطي نيوفو الموافقة على معالجة بياناتي وإرسال تنبيهات البريد الإلكتروني لي، وفقًا لسياسة الخصوصية الخاصة بنيوفو. يمكنني إلغاء اشتراكي أو سحب موافقتي في أي وقت.
    واصل
    استمارة الطلب