Chef de Cuisine Mediterranean Cuisine
Hyatt
Dubai
منذ 4 يوم
source : HireeJobsGulf

Qualifications Minimum 2 years experience as Chef de Cuisine or Sous Chef in a hotel or restaurant of good standards preferably with experience in luxury international brands Qualification in Kitchen Production or Management will be an advantage Comprehensive knowledge of kitchen hygiene practices and occupational health and safety standards will be essential Basic Computer Skills in MS Office and Recipe Maintenance System is preferred

بلغ عن هذه الوظيفة
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

قدِّم طلب ترشيحك
بريدي الالكتروني
بالضغط على "واصل" ، أعطي موافقة neuvoo على معالجة بياناتي وإرسال تنبيهات إلي بالبريد الإلكتروني ، على النحو المفصل في سياسة خصوصية لـneuvoo . يجوز لي سحب موافقتي أو إلغاء الاشتراك في أي وقت.
واصل
استمارة الطلب