Commis I
Tilal Liwa Hotel
Abu Dhabi
منذ 1 يوم

Scope of Work Under the general guidance of Chef De Partie or delegate carries out the basic food preparation in the section assigned as per the established standards Job Responsibilities 1 Ensure required mis-

en-place is complete prior to the outlets opening hours 2 All preset standards for food production food service and presentation are to be strictly followed at all times 3 Check daily the fridges for spoilage 4 Report any maintenance issues to the Sous Chef 5 To demonstrate the 12-

Service Excellence Basics 6 Keeps updated with new products in the market HR Responsibilities 7 Attends all

قدِّم طلب ترشيحك
أضف الى المفضلات
إزالة من الإشارات المرجعية
قدِّم طلب ترشيحك
بريدي الالكتروني
بالضغط على "واصل" ، أعطي موافقة نيوفو على معالجة بياناتي وإرسال تنبيهات إلي بالبريد الإلكتروني ، على النحو المفصل في سياسة خصوصية لـ نيوفو . يجوز لي سحب موافقتي أو إلغاء الاشتراك في أي وقت.
واصل
استمارة الطلب