Head Chef / Sous Chef
Electra Events & Exhibitions
UAE, Abu Dhabi,Abu Dhabi
منذ 1 يوم
source : Drjobs.ae
  • Controlling and directing thefood preparation process and any other relative activities.Constructing menus with new or existing culinary creations ensuringthe variety and quality of the servings.
  • Approving and polishing dishes before they reach thecustomer.

    Leads kitchen teamin chef's absence.Provides guidance to junior kitchen staff members, including, butnot limited, to line cooking, food preparation, and dish plating.

    Oversees and organizes kitchen stock and ingredients. Hires and trains new kitchen employees to restaurant andkitchen standards.

    بلغ عن هذه الوظيفة
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    قدِّم طلب ترشيحك
    بريدي الالكتروني
    بالضغط على "واصل" ، أعطي موافقة neuvoo على معالجة بياناتي وإرسال تنبيهات إلي بالبريد الإلكتروني ، على النحو المفصل في سياسة خصوصية لـneuvoo . يجوز لي سحب موافقتي أو إلغاء الاشتراك في أي وقت.
    واصل
    استمارة الطلب