Sous Chef
Hyatt Corporation
AE-Abu Dhabi
منذ 9 يوم

Description :

You will be responsible to assist with the efficient running of the department in line with Park Hyatt Abu Dhabi Hotel and Villas Strategies and brand standards, whilst meeting colleague, guest and owner expectations.

The Sous Chef is responsible to assist the Chef de Cuisine in managing his / her assigned kitchen operation as a successful independent profit center, ensuring maximum guest satisfaction, through planning, organizing, directing, and controlling the Kitchen operation and administration.

Qualifications :

Preferably European Nationality

German Language required

Should have all day dining experience

  • Minimum 2 years work experience as Sous Chef or 4 years as Chef de Partie in a hotel or large restaurant with good standards;
  • preferably with experience in luxury international brands.

    قدِّم طلب ترشيحك
    أضف الى المفضلات
    إزالة من الإشارات المرجعية
    قدِّم طلب ترشيحك
    بريدي الالكتروني
    بالنقر فوق "متابعة"، عطي نيوفو الموافقة على معالجة بياناتي وإرسال تنبيهات البريد الإلكتروني لي، وفقًا لسياسة الخصوصية الخاصة بنيوفو. يمكنني إلغاء اشتراكي أو سحب موافقتي في أي وقت.
    واصل
    استمارة الطلب