Outlet Sous-Chef
Hyatt International
Dubai, AE
منذ 20 يوم
source : Hozpitality

Description

Under the authority of the Sous Chef in charge of the Version Originale Kitchen, your particular tasks will be :

To organize, manage the team and oversee the smooth running of services.

Your listening skills, hospitality and diplomacy make you a confirmed manager.

You are involved in the administrative management of the kitchen (food cost, payroll, H.A.C.C.P and security rules ) .

Qualifications

You own a significant successful experience in an establishment of similar category , Y ou have a real knowledge of the high-

end restaurant and show proven managerial skills . Fluency in French is essential for this position.

Primary Location : FR-Cannes

Organization : Hotel Martinez

Job Level : Assistant Director Full-time

Job : Culinary

Worldwide / Local Candidates : Local

قدِّم طلب ترشيحك
أضف الى المفضلات
إزالة من الإشارات المرجعية
قدِّم طلب ترشيحك
بريدي الالكتروني
بالنقر فوق "متابعة"، عطي نيوفو الموافقة على معالجة بياناتي وإرسال تنبيهات البريد الإلكتروني لي، وفقًا لسياسة الخصوصية الخاصة بنيوفو. يمكنني إلغاء اشتراكي أو سحب موافقتي في أي وقت.
واصل
استمارة الطلب