Head Chef
3Fils Restaurant
Dubai United Arab Emirates
منذ 5 يوم
source : HireeJobsGulf

Menu planningEnsuring food is priced rightMaking sure the quality of the food is in keeping with the caliber of restaurant you re serving it fromManaging stock and ordering food from various suppliersControlling and managing a budgetMaintaining good health and hygiene standardsOrganising the staff rota and ensuring everyone knows what they re doing and whenRecruiting new staff and training and developing existing team members

بلغ عن هذه الوظيفة
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

قدِّم طلب ترشيحك
بريدي الالكتروني
بالضغط على "واصل" ، أعطي موافقة neuvoo على معالجة بياناتي وإرسال تنبيهات إلي بالبريد الإلكتروني ، على النحو المفصل في سياسة خصوصية لـneuvoo . يجوز لي سحب موافقتي أو إلغاء الاشتراك في أي وقت.
واصل
استمارة الطلب