Kitchen Manager
Phantom Associates
Dubai
منذ 5 يوم
source : MNC Jobs Gulf

Job Description

  • Manages a large, diverse, multi-cultural team in our Central Production Facility including all aspects of food production from ordering, managing stock and manpower, quality control, food safety standards, hygiene standards, scheduling of staff, and quality controls.
  • Additional duties will include food safety and spot checks in, training, and corrective measures as needed in cooperation with respective functional head.
  • Job Requirements

  • Experience leading large teams, meeting production deadlines, and developing staff is essential.
  • Culinary background.
  • Managed central kitchen.
  • قدِّم طلب ترشيحك
    بريدي الالكتروني
    بالضغط على "واصل" ، أعطي موافقة نيوفو على معالجة بياناتي وإرسال تنبيهات إلي بالبريد الإلكتروني ، على النحو المفصل في سياسة خصوصية لـ نيوفو . يجوز لي سحب موافقتي أو إلغاء الاشتراك في أي وقت.
    واصل
    استمارة الطلب