Sous Chef
Sarood Hospitality
UAE - United Arab Emirates
منذ 2 يوم
source : HireeJobsGulf

Job Details Produce high quality plates both design and taste wise Fill in for the Executive Chef in planning and directing food preparation when necessary Manage and train kitchen staff establish working schedule and assess staff performance Ensure that the kitchen operates in a timely way that meets our quality standards Maintain a positive and professional approach with coworkers and customers Comply with and enforce sanitation regulations and safety standards Job Requirements High School Diploma Two years experience in same field Good Communication Skills Have superb time management skills

قدِّم طلب ترشيحك
أضف الى المفضلات
إزالة من الإشارات المرجعية
قدِّم طلب ترشيحك
بريدي الالكتروني
بالضغط على "واصل" ، أعطي موافقة نيوفو على معالجة بياناتي وإرسال تنبيهات إلي بالبريد الإلكتروني ، على النحو المفصل في سياسة خصوصية لـ نيوفو . يجوز لي سحب موافقتي أو إلغاء الاشتراك في أي وقت.
واصل
استمارة الطلب