Line Chef - Sumo Sushi
Apparel Group
United Arab Emirates
منذ 18 يوم

Responsibilities

Prepare basic components of each dish on our menu using our proven recipes.

Memorize and utilize our serving portion sizes and all basic meal prep procedures used in the kitchen.

Ensure that the kitchen, all food prep areas and all food storage areas meet restaurant cleaning standards.

Work with team of cooks to do portion prep work for other shifts when needed.

Monitor product freshness and rotate out old product based on a schedule created by the restaurant.

Qualifications

  • 4+ years’ cooking and kitchen administration experience
  • High school diploma
  • Excellent verbal communication and organization skills
  • قدِّم طلب ترشيحك
    أضف الى المفضلات
    إزالة من الإشارات المرجعية
    قدِّم طلب ترشيحك
    بريدي الالكتروني
    بالنقر فوق "متابعة"، عطي نيوفو الموافقة على معالجة بياناتي وإرسال تنبيهات البريد الإلكتروني لي، وفقًا لسياسة الخصوصية الخاصة بنيوفو. يمكنني إلغاء اشتراكي أو سحب موافقتي في أي وقت.
    واصل
    استمارة الطلب